Структура

МЦ Екзакта Медика

МЦ“Екзакта Медика“, град Плевен включва няколко териториално обособени структури с цел осигуряване  на съвременна диагностична и специализирана консултативна помощ за пациентите от град Плевен и Плевенски регион.

Плевен, ул. Тодор Каблешков 35

Лаборатория, прегледи и консултации

В центъра се извършва пълна гама лабораторни изследвания в клиничната, микробиологичната вирусологичната, серологичната и паразитологичната лаборатории.

По график в специализирания лекарски кабинет преглеждат лекари специалисти: кардиолог, гастроентеролог и др.

Центърът на ул. „Тодор Каблешков“ №35 работи всяка събота от 8.00 ч. до 14.30 ч за лабораторни изследвания.
Работно време:

понеделник-петък 7.30-18.30 ч.-регистратура
понеделник-петък 7.30-17.30 ч.-лаборатории
събота 8.00-14.30 ч.

064/88 55 55 – Регистратура ,

email: exacta_medica@optisprint.net

Филиал Плевен, ул. Христо Ясенов 13

Лаборатория, прегледи и консултации

От месец май 2018г. МЦ „Екзакта Медика“, разшири своята база в град Плевен с нови помещения на първия етаж в сграда, намираща се на ул.”Христо Ясенов” №13.

Тук са пребазирани съществуващите в Медицинския център, както и разкрити нови специализирани лекарски кабинети: по акушерство и гинекология, ендокринология, хирургия, онкология, очни болести ортопедия, нервни болести, кардиология. Оборудвани са с нова съвременна апаратура.

В обновения и разширен детски сектор работят и консулират водещи специалисти по педиатрия, детска нефрология, детска ендокринология, детска гастроентерология, детски акушер-гинеколог.

Разкрит е и модерно оборудван гастро – диагностичен център, както и стая за временно пролежаване където пациентите могат да останат под наблюдение след проведени различини манипулации със или без анестезия при венозни вливания и др.

Във филиала функционират медикодиагностични лабораториии, в които се извършват пълна гама лабораторни изследвания – клинични, микробиолигични, паразитологични, вирусологични.

Работно време:

понеделник-петък 7.30-19.00 ч. – регистратура
понеделник-петък 7.30-17.30 ч.- лаборатории
тел. 064/98 66 66 – Регистратура

email: exacta_medica@optisprint.net , exacta_medica@abv.bg

Филиал Плевен, ул. Васил Левски 60

Лаборатория, прегледи и консултации

От началото 2012 г. МЦ „Екзакта Медика“ разкри в град Плевен филиал на улица „Васил Левски“ № 60, в който функционират специализирани лекарски кабинети и приемна за взимане на биологичен материал за всички видове лабораторни изследвания: клинична лаборатория, микробиология, вирусология, серология, паразитология както и изследвания за здравни книжки; за детски здравни заведения и други. Работи с талони на НЗОК.

Чрез функциониращата в медицинския център информационна система, готовите резултати могат да се получават в рамките на работния ден по интернет или на място във филиала.

В кабинетите на филиала преглеждат специалисти от медицинския център по предварителен график и работят две практики на общопрактикуващи лекари.

Работно време:
Филиалът е с работно време от понеделник до петък :8.00 ч. до 16.30 ч.
тел. 064/80 48 38

Филиал гр. Левски, ул. Христо Ботев 52

От 2013 г. МЦ „Екзакта Медика“ има разкрит филиал в град Левски на улица „Христо Ботев “ № 52. В него функционират специализиран лекарски кабинет и приемна за взимане на биологичен материал. Последният се изследва до края на работния ден в лабораториите на медицинския център – клинична лаборатория, микробиологична, вирусологична и паразитологична. Изработват се изследвания за здравни книжки,за детски заведения, медицински и други.
Работи с талони на НЗОК.

Чрез функциониращата в медицинския център информационна система, готовите резултати могат да се получават по интернет или на място във филиала.

Във филиала преглеждат специалисти от медицинския център – акушер-гинеколог, гастроентеролог, кардиолог, ендокринолог и др. след предварително записване.

Работно време: от понеделник до петък от 7:30-15:30 ч.

Телефон за контакти във филиала: 0650/8 20 82.

Приемна за биологичен материал гр. Плевен, ж.к.Сторгозия ,бл.5

/зад сладкарница Нарцис/

Медицински център „Екзакта Медика“ има манипулационна за вземане на биологичен материал за всички видове лабораторни изследвания: клинична лаборатория, микробиология, вирусология, серология, паразитология, както и изследвания за здравни книжки; за детски здравни заведения и други.

Работи с талони на НЗОК.

Работно време:

понеделник ,сряда и  петък: 7:30 – 13:30 ч.

вторник и четвъртък: 7:30 – 14:00 ч.

телефон за връзка: GSM 0882016586

Приемна за биологичен материал гр. Долни Дъбник, Mедицинския център

МЦ „Екзакта Медика“ ООД, гр.Плевен осигурява присъствие на свой лаборант на място в сградата на медицинския център на община Долни Дъбник /манипулационната на I етаж/ .

В манипулационната се извършва вземане на биологичен материал за всякакъв вид изследвания: клинична лаборатория, микробиология, вирусология, серология, паразитология, както и изследвания за здравни книжки; за детски здравни заведения и други.

Работи с талони на НЗОК.

Изследванията се изработват в лабораториите на МЦ „Екзакта Медика“ в самия ден на взимането на биологичния материал. Резултатите могат да се получават в рамките на работния ден по интернет или на следващия работен ден на хартиен носител от лаборанта на място в Долни Дъбник.

Работно време:

понеделник :8:00-11:30 ч.

сряда :8:00-11:30 ч.

петък:8:00-11:30 ч.

Приемна за биологичен материал гр. Плевен, ул. Сан Стефано 31

В гр.Плевен, ул. „Сан Стефано“ №31, /до офиса на Еконт/ МЦ „Екзакта Медика“ има манипулационна за вземане на биологичен материал за всички видове лабораторни изследвания: клинична лаборатория, микробиология, вирусология, серология, паразитология, както и изследвания за здравни книжки; за детски здравни заведения и други.

Работи с талони на НЗОК.

Резултати се получават на следващия ден в манипулационната или до края на работния ден по интернет срещу парола.

Работи с талони на НЗОК.

Работно време:

понеделник :7.30ч. до 12.30ч.

вторник:7.30ч. до 12.30ч.

сряда:7.30ч. до 14.30ч.

четвъртък:7.30ч. до 12.30ч.

петък: 7.30ч. до 12.30ч.

За допълн.информация : 064 / 88 55 55 и GSM 0882016589